10 februari 2018

sjaal Wild Ginger


Ik haakte met zo'n grote bol verloopgaren van Scheepjes al twee driehoeksjaals in het zelfde patroon. Eén voor mijzelf en één voor mijn moeder. De bollen bevatten 1000 meter garen en verlopen langzaam van de ene naar de andere kleur. Voor nog een driehoeksjaal koos mijn moeder deze keer een bol die van wit naar donkerblauw verloopt (Blueberry Bambam).  Natuurlijk gebruikte ik nu wel een ander patroon. Het patroon is de Wild Ginger van Lisa Cook.
Ik gebruikte 1 grote bol verloopgaren Scheepjes Whirl (60% katoen/40% acryl, één bol is 220 gram/1000 meter) en haaknaald 3,5.

2 opmerkingen:

 1. An Dedeurwaerder13 maart 2018 om 13:03

  dag Inge
  Ik vind je sjaal werkelijk prachtig en ik wil er graag ook zo een haken. Is het patroon dat je vermeldt haalbaar, begrijpelijk ? ik ben niet zo'n ervaren haakster, maar ik kan wel hulp inroepen van een creatieve handige vriendin. Moet je dit patroon betalen, kopen, of hoe werkt het precies ?
  De sjaal die je voor je moeder haakte wil ik graag ook maken, in dezelfde kleuren.
  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is inderdaad een kooppatroon. De link naar Lisa Cook staat erbij. Het patroon is goed te doen als je een beetje gewend bent aan getekende telpatronen. De driehoeksjaal die ik eerder twee keer maakte (zie oudere berichten) is iets makkelijker en gratis.

   Verwijderen